Luukas Rokkanen nappasi hopeaa Turun Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailussa

EuroProTour -kiertueen yhteispisteissä Luukas Rokkasen sijoitus oli kolmas. Hän oli kiertueen paras suomalainen.

Akaalainen Luukas Rokkanen sijoittui 4.–5.8. kisatussa Prodigy Disc Pro Tourin Turun osakilpailussa toiseksi. Rokkasen taakse jäi paljon kovia nimiä, kuten hallitseva Euroopan mestari ja tuore Suomen mestari Leo Piironen.

Tampereella 26.–29.7. kilpailluissa SM-kilpailuissa Rokkasen sijoitus oli 42:s ja Ruotsin Alessa 20.–22.7. kisatussa EuroProTourin osakilpailussa 24:s.

Kauden ensimmäisessä PDGA Major -tapahtumassa Tsekin Benesovissa 12.–15.7. Rokkanen sijoittui 39:nneksi.

Ruotsissa 6.–8.7. kisatussa EuroPro Tourin Skellefteå Openissa Rokkasen sijoitus oli kymmenes. Kesäkuun 28.–30. Sipoon seudulla kilpaillussa Latitude 64 Tyyni -kilpailussa Rokkanen sijoittui kahdeksanneksi.

EuroProTour -kiertueen yhteispisteissä Rokkasen sijoitus oli kolmas. Hän oli kiertueen paras suomalainen. Kiertueeseen kuuluivat huhtikuussa pelattu REMAX Open Vierumäellä, jossa Rokkanen sijoittui toiseksi, sekä Skellefteån ja Alen osakilpailut Ruotsissa. Kiertueen voiton vei maailmanmestari Ricky Wysock Yhdysvalloistsa ja toiseksi tuli norjalainen Øyvind Jarnes.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.