Kotiseutujuhlaa vietetään sunnuntaina Sotkialla

Sotkian nuorisoseurantalolla vietetään kotiseutujuhlaa tulevana sunnuntaina 12.8. kello 13 alkaen. Juhla kokoaa yhteen nykyisiä ja entisiä kyläläisiä muistelemaan ja tapaamaan toisiaan. Joka toinen vuosi järjestettävää tapahtumaa vietetään tällä kertaa Suomi 100 -hengessä. Lisäksi nyt tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Sotkia-juhla nykymuodossaan järjestettiin ensimmäisen kerran.

Järjestäjät toivottavat juhlaan tervetulleiksi kyläläisten lisäksi muutkin kiinnostuneet. Ohjelmaan kuuluu perinteinen juhlapuhe, Akaa yli vaikeiden aikojen -teoksen esittely sekä musiikkia ja puhettakin. Mahdollisuuksien mukaan myös naapurikylän, Kurisjärven VPK on lupautunut esittelemään paloautoa seurantalon pihalla juhlan väliajalla.

Juhlan järjestää Sotkia-ryhmä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Paikan päällä palvelee myös puffetti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?