Antti Poikela siirtyy Bulgariaan

Yleispelaaja Antti Poikela palkittiin marraskuussa Akaa-Volleyn parhaana pelaajana Rovaniemellä. Arkistokuva Harri Mattila.

Akaan-Volleyn riveissä viime syksynä pelannut lentopalloilija Antti Poikela jatkaa uraansa ulkomailla.

Huhtikuussa 29 vuotta täyttäneen Poikelan uusi työnantaja on bulgarialainen Montana Volley. Joukkue sijoittui viime kaudella maan pääsarjassa pronssille ja cupissa hopealle sekä eteni CEV:n Challenge Cupissa aina puolivälieriin saakka.

–  Kokonaisuutena olen tyytyväinen sopimukseen. Lentopallollisesti Montana pitäisi olla hyvä paikka ja iso mahdollisuus kehittyä kovassa ympäristössä. Eniten päätökseen vaikuttivat valmentaja Daniel Peev, joka toimii myös maajoukkueen apuvalmentajana sekä paikka CEV Cupissa, Poikela listaa.

Viime kevään 191-senttinen yleismies pelasi Ranskan B-liigassa Cannesin riveissä. Poikelalta löytyy kokemusta yhden kauden verran myös Tshekistä ja Italiasta. Kotimaan liigakentillä Napapiirin Pallokettujen kasvatti on edustanut Korson Vetoa, Valkeakosken Isku-Veikkoja, Pielaveden Sampoa, Hurrikaania ja Akaa-Volleyta. Poikela oli mukana myös kevään kahdessa maaottelussa Hollantia vastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?