Allin Apu tarjoaa herkullista ruokaa ja hyvän olon palveluja – Syksyn uutuutena tulevat viinitastingit

Akaassa toimivan Allin Avun yrittäjä Sari Lajusuo.

 

Akaassa Allin Apua pyörittävä Sari Lajusuo on monipuolinen nainen, sillä hän on valmistunut niin vyöhyketerapeutiksi, hierojaksi kuin hotelli- ja ravintolaesimieheksi. Sarin monipuolisen koulutuksen ja vuosien työkokemuksen ansiosta Allin Avun palveluvalikoima on laaja; tarjolla on vyöhyketerapiaa, intialaista päänhierontaa, perinteistä hierontaa sekä pitopalvelua. Lisäksi Sari myy Kotigastronomi-tuotteita kotimyyntinä.

Allin Avun hyvän olon hoitoihin keskittynyt toimipiste sijaitsee Pätsiniemessä. Tunnelmallisella hoitohuoneella kireät lihakset ja jumittavat hartiat hierotaan kuntoon. Vyöhyketerapialla puolestaan hoidetaan muun muassa migreeniä ja erilaisia jännitystiloja.

Pitopalvelupuolen päämaja on hiljattain valoisaksi ja viihtyisäksi remontoidussa kokous-, koulutus-, ja juhlatila Allin Pirtillä Sontulantiellä. Allin Pirtillä Sarilla on käytössään 45 hengen juhlatila ja keittiö, jossa Sari valmistaa herkut monenlaisiin tilaisuuksiin. Allin Pirtillä on järjestetty muun muassa kokouksia, koulutuksia, syntymäpäiviä ja rippijuhlia. Paikka on avoinna sopimuksen mukaan.

– Allin Pirtin keittiöllä pystyn myös valmistamaan ruoat isoihinkin tilaisuuksiin, esimerkiksi häihin, ja viemään ne asiakkaan toivomaan tilaan. Juhlaruoan teen helposti noin sadalle hengelle. Ruoka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, Sari kertoo.

Kahvipöytään Sari tekee tuoretta tarjottavaa jopa 200 hengelle. Erilaisten ruokavalioiden ja allergioiden vaatimukset otetaan huomioon.

Syksyn pimeneviin iltoihin Sarilla on tarjolla akaalaisittain täysin uusi konsepti: viinitastingit. Niitä Sari järjestää Allin Pirtillä yhteistyössä Arto Mantelan kanssa.

– Arto hoitaa tastingit, sillä hänellä on siihen koulutus. Minä puolestani teen ruoat tilaisuuden teeman mukaan. Viinitastingissa voidaan keskittyä esimerkiksi jonkin tietyn alueen puna- tai valkoviineihin tai vaikkapa samppanjoihin. Järjestämme tilaisuuksia elokuusta lähtien, Sari toteaa.

Koska Sarin päivät kuluvat useammassa paikassa, tavoittaa hänet varmimmin puhelimitse.

– Useimmiten pystyn vastaamaan puhelimeen heti, mutta jos minulla on juuri puhelimen soidessa esimerkiksi hieronta-asiakas, palaan asiaan niin pian kuin mahdollista, Sari lupaa.

 

Allín Apu

Sontulantie 3, Toijala

allinapu.fi

0400 987 966

sari@allinapu.fi

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.