A-Lukko turvaa kotisi ja ratkaisee lukko-ongelmasi

Aki Eskola (vas.) Lempäälän Turvapalvelusta sekä Arto Eskola ja Tomi Ahojoki A-Lukosta lupaavat asiakkaille nopeaa ja joustavaa palvelua.

Monia meistä huolestuttaa oman kodin ja omaisuuden turvaaminen. Huolen kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin, sillä Kylmäkoskella päämajaansa pitävä A-Lukko hoitaa asiakkaan turvallisuuspulmat kuntoon nopeasti ja joustavasti. Yritys räätälöi jokaiselle asiakkaalle tämän tarpeita vastaavan tuote- ja palvelupaketin.
– Teemme avaimia, lukkojen sarjoituksia ja korjauksia. Lisäksi meiltä saa esimerkiksi murtohälyttimiä, kulunvalvontalaitteita, lukituksia, ovipuhelimia ja kameravalvontajärjestelmiä. Asiakkaan turvallisuusongelma ratkaistaan, liittyi se sitten lukitukseen, vartiointiin tai vaikka murtohälyttimiin, A-Lukon toimitusjohtaja Arto Eskola toteaa.
A-Lukko on turvallisuusalalla 25 vuotta toimineen Lempäälän Turvapalvelun tytäryhtiö. A-Lukon toimialaan kuuluvat muun muassa lukitukset ja Lempäälän Turvapalvelu hoitaa vartioinnit. Piirivartioinnissa vartija kiertää asiakkaan tiloja sopimuksen mukaan. Murtohälytinasiakkaita palvellaan hälytyspäivystyksellä, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa ja lähtee paikalle hälytyksen tullessa. Asiakas saa sekä lukitukset että vartioinnit yhdestä numerosta soittamalla A-Lukkoon.
A-Lukon avaimensäilytyspalvelussa asiakas tuo vara-avaimensa yritykseen säilytettäväksi. Kadottaessaan avaimensa asiakas voi virka-aikana noutaa vara-avaimensa A-Lukon tiloista. Virka-ajan ulkopuolella Lempäälän Turvapalvelun vartija tulee avaamaan oven asiakkaalle.
Myös modernit sähköiset lukitusjärjestelmät kuuluvat A-Lukon tuotevalikoimaan. Yritys sai hiljattain valtuudet myydä iLOQ-järjestelmiä. iLOQ on elektroninen lukitusjärjestelmä, jossa avaimet ovat mekaanisesti identtisiä, mutta sähköisesti ohjelmoitavissa. Avaimelle ohjelmoidaan lupa avata lukko, mutta tarvittaessa lupa voidaan avaimelta myös poistaa.
– Jos esimerkiksi kerrostalon asukas kadottaa avaimensa, alaoven ja asunnon lukkoja ei tarvitse sarjoittaa uudelleen. Kadonnut avain poistetaan järjestelmästä, jolloin sillä ei enää pääse ovista sisään, Eskola kertoo.
A-Lukon avajaisia vietetään perjantaina 6.7. Tuolloin liikkeessä on kahvipannu kuumana ja kävijöille tarjotaan makoisia leivonnaisia. Avajaisissa asiakkaiden on mahdollista tutustua yrityksen tuotteisiin ja palveluihin sekä saada ratkaisuja lukko- ja turvallisuusongelmiinsa asiantuntevalta henkilökunnalta.
Lauantaina 7.7. A-Lukossa on avainlauantai. A-Lukon palveluihin kuuluu avainten tekeminen asiakkaille näiden odottaessa, mutta avainlauantaina yritys haluaa palvella erityisesti sellaisia asiakkaita, jotka ovat virka-aikana töissä. Avainlauantaina ovet ovat auki kello 10–14.
Avainlauantaita vietetään A-Lukossa asiakkaiden toiveiden mukaan. Päivistä ilmoitetaan erikseen.

A-Lukko
www.a-lukko.fi
Osoite: Yrittäjäntie 5, Akaa
Puh: 010 3395 100
Sähköposti: asiakaspalvelu@a-lukko.fi
Avoinna arkisin klo 8.30–16.30, lauantaisin sopimuksen mukaan

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Lue lisää aiheesta:

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.