Polkupyöräsuunnistuksessa arvotaan rahapalkintoja

Polkupyöräsuunnistuksen rasteja on Akaan alueella sekä hiekka- että asfalttiteiden varsilla. Kuva: Mikko Peltoniemi.

Akaan kaupungin liikuntatoimen järjestämä polkupyöräsuunnistus alkaa perjantaina 8. kesäkuuta. Rastikarttoja voi silloin tulostaa Akaan kaupungin internet-sivuilta, tai kartan voi noutaa perjantaista alkaen Akaan kirjastoista, Kylmäkosken lehtienlukupisteestä, Akaan virastotalon neuvonnasta tai Toijalan markkinoiden aikaan Akaan kojulta.

Suunnistus päättyy 26.8. elokuuta, minkä jälkeen kartan voi palauttaa noutopaikkaan. Vähintään kymmenen rastia kiertäneiden kesken arvotaan rahapalkintoja. Rasteja on Akaan alueella kaikkiaan 22, ja ne on sijoitettu sekä hiekka- että asfalttiteiden varsille.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>