Vainion maitotilalle tunnustusta laatumaidosta

Vainion Maito on Etelä-Pirkanmaan suurimpia maitotiloja. Nina ja Jani Salo kertoivat maitotilan arjesta Akaan Seudun 100-vuotisjuhlalehdessä vuonna 2016.

Walter Ehrströmin säätiö on myöntänyt pronssimitalin Mellolassa sijaitsevalle Vainion Maidolle tunnustuksena 10 vuoden yhtämittaisesta ensimmäisen luokan maidon tuottamisesta. Maitotilan omistavat Nina ja Jani  Salo. Parinsadan lehmän tila tuotti viime vuonna 1,7 miljoonaa litraa maitoa.

Akaan Seutu uutisoi 18.4. Walter Ehrströmin säätiön akaalaisista kultamitalin saajista. 25 vuotta jatkuneesta parhaan laatuluokan maidon tuottamisesta palkittiin Tuula ja Ismo Kirjavainen sekä Riitta ja Mauri Maijala ja Outi Ja Johannes Heikkilä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>