Olivia Huhtala sai pronssia Taitaja2018 -kilpailussa

Eevi Helin ja Olivia Huhtala menestyivät Taitaja2018 -kisassa. Kuva: Kirsti Sand.

Akaalaiset kansainväliseen liiketoimintaan suuntautuneet merkonomiopiskelijat Olivia Huhtala ja Eevi Helin Valkeakosken ammattiopistosta ovat menestyneet Taitaja2018 -kilpailussa.

Ensimmäisen vuoden opiskelija Olivia Huhtala sai joukkueensa kanssa SM-pronssia kilpailulajissa yrittäjyys. Yrittäjyyden toisessa joukkueessa kilpaillut toisen vuoden merkonomiopiskelija Eevi Helin sijoittui joukkueineen seitsemänneksi.

Taitaja-kisa on vuosittain järjestettävä ammattitaidon SM-kilpailu, jossa nuoret kilpailevat noin 45 eri ammattialalla. Eri puolella maata järjestetyistä semifinaaleista valittiin yli 400 kilpailijaa Tampereen Messukeskuksessa 14.–17.5. järjestettyyn finaaliin.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.