Kevään 2018 uudet ylioppilaat

Akaan Seutu onnittelee kevään ylioppilaita!

Akaan lukio                   

Fanni Aalto, Juuso Ahola, Enja Elomäki, Nico Hakala, Iiris Halme, Oona Hormalainen, Arttu Hukki, Erika Kajander, Pinja Kivi, Antero Klemola, Kia Koivula, Kaisa Koski, Jasper Koskinen, Véra Koskinen, Olivia Lahdenmäki, Saija Laiho, Tara Leinivaara, Juho Lundán, Lilli Munne, Niko Mustonen, Emilia Nieminen, Ilkka Ollikainen, Siiri Pihlaja, Aleksi Pirttijoki, Eeti Rantanen, Ville Ritari, Luukas Rokkanen, Julian Salin, Noora Sievola, Julius Siltanen, Tarvo Teisko, Katri Tyrväinen, Markus Vaittinen, Aliisa Vikman, Valma Välimäki, Emma Ylitolva, Indran Yogaswaran ja Silja Yrjölä

Akaan lukion aikuislinja

Reetta Kantojärvi ja Katariina Kivistö-Rahnasto

Valkeakosken Tietotien lukio

Elijoki Santeri, Eloranta Ella, Hakala Heidi, Harju Otto, Harjunniemi Iida, Hartikainen Elina, Hassinen Juho, Haukkovaara Roni, Heikkilä Matias, Helin Janina, Hildén Ada, Hjorth Jasper, Hoikkanen Juho, Honkamäki Aliisa, Hyppönen Julia, Inkinen Jasmiina, Inkinen Markus, Innala Anni, Ivanova Paula, Jokela Roope, Jokelainen Minttu, Juvonen Leo, Järvik Katriin, Järvinen Henriikka, Jääskeläinen Jesse, Kahelin Roosa, Kallio Patrik, Kammonen Kalle, Karila Roope, Kaura Heini, Keskinen Aino, Kettunen Helmi-Lotta, Kivikko Suvi, Klemola Ilona, Koitto Olli, Korpela Suvi, Koskinen Eelis Kuisma Josefiina, Kuismanen Maria, Kukkamäki Essi,  Kurikka Anton, Kurjenmaa Jesse,    Kuurimo Veera, Lahtinen Sonja, Laine Jesse, Laine Severi, Laitamäki Veikko, Lamminpää Teemu, Larjava Julia, Lassila Milla, Lehtimäki Emil, Lehtinen Johannes, Lehtinen Joona, Liuttula Silja-Maija, Lukkarinen Tomi, Lundberg Santtu, Löövi Anna, Muhonen Miska, Mäkinen Anniina, Mäkinen Nuutti,  Nevalainen Janina, Nevalainen Tommi, Nieminen Saija, Nieminen Siiri, Nieminen Taija, Nikkola Suvi, Nystén Janina, Nysten Siiri, Ojanen Helena, Ojanen Joonas, Olkkonen Matias, Onttonen Roosa, Pajari Aino, Pappila Semira, Pasanen Pinja, Peltonen Laura, Peltonen Pinja, Perhola Eetu, Pessi Pinja, Piirinen Juulia, Poutanen Joona, Rahikainen Henry, Rangell Valtteri, Rantala Noora, Rantanen Reetta, Rautiainen Maria, Riihelä Iita, Riikonen Henri, Riskumäki Atro, Ronkainen Saara, Rosenqvist Lukas, Rousku Sanna-Kaisa, Ruotsi Iida,    Rönkkö Viljami, Saarela Juho, Sahamies Ada, Sahamies Melissa, Sakko Petra, Salminen Emilia, Salo Roberto, Salonen Eveliina, Sandström Nea, Savijoki Niklas, Savikko Ville, Selkee Matilda,  Seppälä Nenna, Seppänen Lea, Siiskonen Iliana, Siljamo Oula, Syrjä Akseli, Taavitsainen Henriikka, Telinkangas Veera, Tenhola Aliisa, Tolvanen Antti, Tuomainen Toni, Uusikartano Antti,  Valkama Reeta, Vatanen Sanni, Vatanen Vilma, Vauto Linda, Viljanen Heidi, Virtanen Anniina, Virtanen Tatu ja Ylilammi Jasmin (Kaksi ei halua nimeään julkisuuteen.)

Valkeakosken Tietotien aikuislukio

Hämäläinen Pepita, Paavilainen Marjo ja Poranen Toni

Hatanpään lukion musiikkilinja

Alexandra Kasdaglis

Tammerkosken lukion kuvataidelinja
Erik Taberman

Tampereen Klassillinen lukio

Marika Rautalappi

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio

Hulda Haapamäki

Sammon keskuslukion urheilulinja

Nico Nurmesniemi

Urjalan Väinö Linnan lukio

Jonna Ajanko, Matias Hiljanen, Jouni Huhdanpää, Eero Ilvanka, Ella Jokinen, Juuso Kallio, Sofia Kallio, Joonas Kamppari, Heidi Kivistö, Kaisla Kosonen, Joel Kuljuntausta, Jonne Lustila, Salka  Mehtonen Magnúsdóttir, Henri Mäki-Tasku, Katja Nilsson, Milja Närvänen, Riku Paavilainen, Petri Palm, Ronja Riekkinen, Julia Räisänen, Joose Saari, Aleksi Saarimaa, Juho Salo, Riku Savikko, Juho Sulkonen, Tuomo Vanhakylä, Jarno Virtanen ja Janne-Sakari Vuorenpää

Uusia akaalaisia ylioppilaita voi ilmoittaa Akaan Seudulle sähköpostilla osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?