Petite Ballerinan Siruille ja Mintuille kisamenestystä

Sirut sijoittuivat sarjassaan Mäntsälässä tanssillaan Enkelin kosketus kymmenenneksi. Kuvassa Liinu Anttonen (vas. ylärivi), Hilla Hämäläinen, Tyyne Sihvonen, Julia Raudanpää, Miisa Toivonen (vas. alarivi) ja Mona Kommio.

Balettikoulu Petite Ballerinan kisaryhmät Sirut ja Mintut ovat treenanneet ahkerasti viime syksystä lähtien uuden opettajansa Nina Viialan johdolla. Kova työ ja määrätietoinen treenaaminen näkyvät myös kisamenestyksenä.

Lauantaina 12.5. Mäntsälässä pidetyssä Vision tanssikilpailussa Sirut ja Mintut osallistuivat 12–15 -vuotiaiden sarjaan, jossa Mintut sijoittuivat tanssillaan Kirkuna neljänneksi ja Sirut sarjansa kuopuksina tanssillaan Enkelin kosketus jaetulle 10. sijalle. Tansseja sarjassa oli yhteensä noin parikymmentä.

Sirut kilpailivat tapahtumassa lisäksi 12-vuotiaiden ja nuorempien sarjassa duetolla Little Story About Friendship, joka sijoittui neljänneksi. Sirujen Kiira Larmi kilpaili ensimmäistä kertaa soolollaan Usvaan verhoutunut sijoittuen pronssille.

Pronssimitali ei ollut kisaryhmien kevään ensimmäinen, sillä Sirujen tanssi Enkelin kosketus sijoittui jo 10.2.Tampereella pidetyissä TUL:n ryhmätanssin avoimissa mestaruuskisoissa pronssille.

Seuraavaksi kisataan Turussa

Seuraavaksi kisaryhmät suuntaavat matkansa Turkuun, jossa he osallistuvat Turun Messukeskuksessa 19.5. pidettävään MagicMove -tanssikatselmukseen. Minttujen kausi jatkuu vielä sunnuntaina 27.5. Ylöjärven Dance & Show 2018 -kisassa. Kaikki kisaryhmien tanssit on koreografioinut Nina Viiala.

Siruille kevät on tuonut mukanaan haastetta, sillä enemmistö ryhmästä täyttää jo 12-vuotta. Se tarkoittaa vähitellen siirtymistä lasten sarjoista junioreiden sarjoihin. Tänä keväänä Sirut ovatkin kilpailleet monesti itseään 2–3 vuotta vanhempia tanssijoita vastaan.

 

Kiira Larmi tanssi soolollaan Mänstälässä pronssille.

 

Hilla Hämäläinen (vas.) ja Julia Raudanpää tanssivat kummatkin Sirut-kisaryhmässä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.