Toijalan urheilukentän ajanottotornin murrosta aiheutui tuhansien eurojen vahingot

Toijalan urheilukentän ajanottotorniin tunkeuduttiin 9. ja 10. toukokuuta välisenä yönä. Tornista oli heitetty nurmikolle maalikamera ja pieni sähkölämmitin ja viety lähetysjärjestelmään kuuluva kaiutinyksikkö ja kaiuttimen sääsuoja. Laitteet omistaa Akaan kaupunki.

Akaan kaupungin kunnossapitopäällikkö Vesa Savolainen arvioi vahinkojen olevan noin 2000 euroa. Kulut kasvavat vielä suuremmiksi, jos maalikamera joudutaan uusimaan. Savolainen kertoo, että maahan heitetty maalikamera toimii vielä jollain lailla, mutta sen luotettavuus on vielä varmistettava.

– Maalikamera maksaa useamman tuhannen euroa, jos se joudutaan uusimaan, hän toteaa.

Tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa Valkeakosken poliisille numeroon 0295 445 877 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kortiton kuljettaja kärysi ratista

Tarkkuusalkometri näytti henkilöautoa kuljettaneelle äänekoskelaismiehelle 0,51 milligrammaa/litrassa, kun poliisi puhallutti miehen Tokmannin parkkipaikalla Kylmäkoskella lauantaina 12 toukokuuta. Poliisi epäilee 1990-luvulla syntynyttä miestä törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Autoilija kaahasi yli 170 kilometriä tunnissa

Henkilöauton kuljettaja jäi kiinni tuntuvasta ylinopeudesta moottoritiellä Akaan kohdalla tiistaina 8. toukokuuta iltakahdeksan jälkeen. Poliisi mittaisi kuljettajan nopeudeksi 173 kilometriä tunnissa, kun nopeusrajoitus tiellä on 120 kilometriä tunnissa. 1990-luvulla syntynyt pirkkalalaismies määrättiin ajokieltoon. Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.