Pahnojen poltto aiheutti maastopalon Lontilassa

Viime vuonna korjaamaton viljapelto paloi Lontilantien varressa Toijalassa sunnuntaina 13. toukokuuta. Palanut alue on laajuudeltaan kolme ja puoli hehtaaria. Palo sai alkunsa pahnojen poltosta. Sammutustöihin osallistuivat Toijalan palokunta, Viialan VPK, Kurisjärven VPK ja  Pirkanmaan päivystävä palomestari.

Keskiviikkona 9. toukokuuta palokunta kävi sammuttamassa kymmenen neliön maastopalon Revontiellä Toijalassa. Tuli oli levinnyt maastoon lasten nuotionpoltosta. Poliisi tutkii tapausta varomattomana käsittelynä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>