Pappilan koululla vietetään markkinoita

Alpakat Janette ja Jadinna ovat mukana Pappilan markkinoilla.

Pappilan koulun pihapiirissä Toijalassa järjestetään jokavuotiset Pappilan markkinat sunnuntaina 20.5. kello 10–13.30. Tapahtuman järjestää Pappilan koulun vanhempainyhdistys.

Ostoksia voi tehdä peräkonttikirpputorilla, jonne voi tulla myymään nurkkiin kertynyttä ylimääräistä tavaraa. Myyntipaikoista voi kysellä osoitteesta pappilanvy@outlook.com

Luokkatoimikuntien on mahdollisuus kerätä tapahtumassa luokilleen varoja omilla myyntipöydillään tai tempauksillaan.

Aksu-kissa, alpakat ja poni mukana tapahtumassa

Markkinavieraiden iloksi paikalla on jättipomppulinna, jossa voi energiaa käydä purkamassa useampaankin otteeseen. Luvassa on myös jalkapallotutka ja muita ulkoleikkejä.

Eläimellistä menoa markkinoilla tarjoavat poni, Rockwood Alpacasin alpakat ja Akaan Seudun maskottikissa Aksu Pippuri Hunajahäntä. Katia-ponin selkään pääsee talutusratsastuksessa. Janette- ja Jadinna-alpakat ovat rapsuteltavissa ja Aksu-kissaa pääsee tapaamaan ja halaamaan kello 10–12.

Paikan päällä on myynnissä kahvia, makkaraa, lettuja, metrilakua ja muita herkkuja.

Järjestäjät haluavat Pappilan markkinoilla koota yhteen erityisesti Pappilan koululaisia vanhempineen sekä opettajia ja koulun henkilökuntaa perheineen. Lisäksi tarkoituksena on houkutella myös tulevia koulun oppilaita sekä muita akaalaisia tutustumaan Pappilan koulun pihapiiriin, joka toimii myös lähiliikuntapaikkana.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?