Olipa kerran

Olipa kerran viihtyisä ja hyvin toimeentuleva kunta. Palvelut pelasivat. Entä sitten? Alkoi suuruusbuumi, joten kolme kuntaa yhdistyivät yhdeksi. Siteen alkoi homebuumi. Koulut ja terveyskeskus olivat homeessa. Koulua korjattiin. Mutta miten homeen saa lähtemään kun se on oikein pesiytynyt paikalleen? Rahaa on tuhlattu olan takaa. Veronmaksajien rahoja. Vastuuta ei ota kukaan. On tässä ihmettelemistä. Jos olisi haluttu, nyt olisi jo kunnon koulu pystyssä. Päättäjät hoi! Samako vaan jatkuu?

Terveyskeskus on homeessa ja lopetusuhan alla. Miten käy vanhusten ja lasten? Viialassa on tyhjiä huoneistoja, ei tarvitsisi tähän hätään uutta rakentaa. Viialalaiset haluavat ehdottomasti peruspalvelut kyläänsä. Sitä paitsi Suomi ja Akaa ovat pahasti kehityksestä jäljessä. Muualla jo siirrytään pienempiin yksiköihin. Suomessa vaan suurennetaan. Jos Akaa kustantaa ilmaisen taksipalvelun hyvinvointikeskukseen, niin mikäs siinä sitten. Tuskin terveyskeskusten henkilökuntaakaan voi irtisanoa. Jos kerran väki ryntää Toijalaan, niin siellä tarvitaan.

Kun ei ole palveluita, osa väestä pakenee Tampereelle. Onko parempi paeta vai tehdä asialle jotakin?

Mirja Nieminen

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentit (2)

  1. timovepsalainen

    Tehdään niin kuin Viialassa tehtiin, vaiettiin oltiin hiljaa, ei uskallettu sanoa mitään.

    Vastaa
  2. timorajala

    Onko osoitusta siitä, että Tampereella olisivat paremmat palvelut? Ainakin paikalliset puhuu muuta, varmaan on vaihtelua. Vastuunkantamisen puutteesta olen samaa mieltä.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>