Valppaan sulkapalloilijoille menestystä viikonloppuna Turussa ja Jyväskylässä

Sekanelinpelin valioluokassa Turussa Toijalan Valppaan Marko Lehmusvirralla ja Östersundom Idrottsföreningin Jenni Kankaanpäällä oli vastassa Mazen Hilal ja Varpu Vahtera. Kuvaaja Susanna Hakala.

Sulkapallon kansallisia kisoja pelattiin viikonloppuna Turussa ja Jyväskylässä. Vaikka kilpailukalenteri on edennyt pitkälle ja kisoja on paljon takana, oli Toijalan Valppaalla vahva edustus molemmilla paikkakunnilla.

Turun Sulan kansallisissa Valppaan Marko Lehmusvirta voitti kuninkuusluokassa nelin- sekä sekanelinpelin. Valioluokan nelinpelin voitto tuli Raision Sulkapalloilijoiden Sami Turusen kanssa tiukkojen kolmieräisten pelien jälkeen. Sekanelinpelin V-luokassa Marko pelasi voitokkaasti Östersundom Idrottsföreningin Jenni Kankaanpään kanssa. Turun kilpailun hyvän menestyksen täydensi Valppaan Susanna Hakala voittamalla naisten kaksinpelin A-luokan. Vakuuttavasti kaaviossa loppuun asti edennyt Hakala ei antanut vastustajilleen erääkään.

Auno Toloselle nelipelin valioluokassa hopeaa

Jyväskylän kevätkisoista kahdeksan valpaslaisen ryhmä kotiutti liudan mitaleja. Miesten nelinpelin valioluokassa Valppaan Auno Tolonen ylsi toiseksi Sulkasetin Ville Tuomisen kanssa. Valppaan pari Antti Rehtola ja Noora Nieminen voittivat sekanelinpelin A-luokan. Sekanelinpelin voiton lisäksi Rehtolan kevätkunto siivitti miehen menestykseen myös ikäluokissa. Klaki Sulan Matti Mäenpää ja Rehtola voittivat miesten nelinpelin 40-luokan.

Valppaan kaksinpelimenestyksestä Jyväskylässä vastasi Sonja Lius. Naisten kaksinpelin B-luokassa Sonja päihitti finaalissa paikallisen seuran Mia Hakkaraisen tylysti numeroin 21–11, 21–14. Kaksinpelin A-luokassa Sonja ylsi niin ikään finaaliin mutta joutui luovuttamaan voiton Kouvolan Sulkapalloseuran Noora Nokkalalle.

Mikko Vuorinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?