Toijalan Pallon sarja-avaus pelataan lauantaina

Toijalan Pallo-49:n kauden avausottelu pelataan Lastumäen tekonurmella. Kuva: Santeri Vuorinen

Jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioonan sarjakausi starttaa Toijalan Pallo-49:n osalta tulevana lauantaina 21.4. Sarja-avauksessa Topaa vastaan asettuu Lastumäen tekonurmella Nekalan Pallo.

Kenttähän on muuten pelikunnossa, mutta kenttää ympäröivät lumipenkat ovat osittain rajaviivojen päällä. Lapiohommiksihan lumien poisto kuluvalla viikolla menee, sillä koneillahan ei noihin hommiin ole asiaa. Lumenluontitalkoita onkin jo pidetty, ja loppukirillä saadaan tuokin homma maaliin.

Sarjassa on tällä kaudella yksitoista joukkuetta. Muutoksena viime kauteen tällä kaudella ei käydä niin sanottuja paikallispelejä valkeakoskelaisseuroja vastaan. Pallo-Sepot-44:n seuraksi kolmosdivisioonaan nousi viime kauden päätteeksi Valkeakosken Koskenpojat.

Sen verran kosketuspintaa Topalla on naapurikaupungin joukkueisiin, että seura teki tälle kaudelle farmisopimuksen Pallo-Sepot-44:n kanssa. Yhteistreenejä seppojen kanssa onkin jo pidetty, mutta harjoituspelit ovat jääneet yhteen. Isona syynä tähän on ollut talven jatkuminen suhteellisen pitkään.

Harjoituspelissä perjantaina 13. huhtikuuta otettiin tuntumaa Lastumäen tekonurmeen sekä vahvistuneeseen Kylmäkosken Veikkoihin. Kuutosdivisioonaan noussut Veikot kaatui 3–0-lukemin.

Toijalan Pallon nelosdivisioonan avausottelu pelataan lauantaina 21. huhtikuuta kello 15 alkaen. Vastassa on Nekalan Pallo.

Toijalan Pallo-49 kauden 2018 kotiottelut: la 21.4. kello 15, TP-49-NePa, Lastumäki; pe 4.5. kello 19, Pelikassit, Lastumäki; la 26.5. kello 15, TamU/2, Keskusurheilukenttä; pe 8.6. kello 18, IkU, Keskusurheilukenttä; ke 20.6. kello 19, KaVo, Keskusurheilukenttä; la 28.7. kello 15, PP-70, Keskusurheilukenttä; la 11.8. kello 15, Pato, Keskusurheilukenttä; la 1.9. kello 15, ACE, Keskusurheilukenttä; la 15.9. kello 15, PJK, Keskusurheilukenttä; lauantaina 29.9. kello 13, LeKi-futis, Keskusurheilukenttä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?