Akaa-päivää vietetään Viialan markkinoilla 26.5.

Viialan markkinat, Akaa-Volley, Tahto-patsas

Viialan Yrittäjät palkitsi viime vuonna Tahto-patsaalla lentopallon mestaruusliigaan nousseen Akaa-Volleyn.

Akaa-päivää vietetään tänä vuonna Viialan markkinoilla lauantaina  26.5. kello 9–15 Viialan torilla. Akaan kaupunki järjesti ensimmäisen Akaa-päivän viime vuonna kaupungin kymmenvuotissyntymäpäivien kunniaksi Veturimuseolla Toijalassa. Samalla päivästä päätettiin tehdä kiertävä perinne kolmen keskustan kesken.

Akaa-päivän kunniaksi Akaan kaupunki tarjoaa 400 ensimmäiselle lohikeittolounaan ja jakaa torilla ilmapalloja. Markkinoilla esiintyvät Mustis ja Spädä, irkkubändi Screamin` Rancheros ja Viialan Eläkkeensaajat. Tapahtumassa julkistetaan perinteiseen tapaan myös Tahto-patsaan saaja. Markkinat avaa Akaan kaupungin edustaja.

Markkinat organisoi Susanna Saxberg yhteistyössä Akaan kaupungin kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?