Pirkanmaan Osuuskaupan Tutustu työelämään ja tienaa -haku 14–17-vuotiaille nuorille on nyt käynnissä

Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kesällä nuorille noin 650 Tutustu ja tienaa -harjoittelupaikkaa. Harjoittelupaikkoja tarjoavat Prismat ravintolamaailmoineen, S-marketit, Salet, ABC-liikennemyymälät, ruokaravintolat, Kodin Terra, Tampereen Sokos, Marks & Spencer, Emotionit sekä Stockmann Herkku.

Harjoittelu kestää kaksi viikkoa eli yhteensä kymmenen työpäivää ja ajoittuu kesä–elokuulle. Osuuskauppa maksaa harjoittelusta nuorelle 360 euroa.

Haku on nyt käynnissä ja päättyy 2.4. Harjoitteluun otetaan 14–17-vuotiaita tai saman kalenterivuoden aikana 14 vuotta täyttäviä nuoria, jotka eivät aiemmin ole työskennelleet kaupan alalla tai ravintola-alalla.

Harjoittelupaikkoja tarjoavat osuuskaupan Prismat ravintolamaailmoineen, S-marketit, Salet, ABC-liikennemyymälät, ruokaravintolat, Kodin Terra, Tampereen Sokos, Marks & Spencer, Emotionit sekä Stockmann Herkku.

Tulevana kesänä osuuskauppa tarjoaa lisäksi 350 kesätyöpaikkaa yli 18-vuotiaille. Täysi-ikäisten osalta haku on päättynyt. Tänä keväänä kesätyöhaku uudistui ja jokainen kesätyönhakija kutsuttiin henkilökohtaiseen haastatteluun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?