Akaalaiset pääsevät kommentoimaan kaupungin uutta strategiaa

Akaan strategiaa käsittelevän yleisötilaisuuden johtaa valtuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen.

Akaa järjestää kaikille avoimen yleisötilaisuuden kaupungin uuden strategian suunnittelusta. Tilaisuus järjestetään Toijalan yhteiskoulun auditoriossa tiistaina 27. maaliskuuta kello 18–19.30.

Akaan strategian valmistelu on käynnissä, ja nyt järjestettävä tilaisuus antaa kaupunkilaisille mahdollisuuden kommentoida valmiita esityksiä ja ideoida uusia. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii valtuuston ja ohjausryhmän puheenjohtaja Jaakko Leinonen (kok). Paikalla on myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Rämö (sd) ja Akaan valtuutettuja sekä kaupungin johtoryhmän jäseniä.

Ennen yleisötilaisuutta on kahvitarjoilu kello 17.30–18.

Jokaisessa kunnassa ja kaupungissa on oltava strategia, jossa valtuusto päättää toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista. Akaa on jatkanut viime valtuustokaudella tehdyn strategian voimassaoloa siihen saakka, että uusi strategia valmistuu.

Akaan voimassaoleva stategia löytyy täältä: http://www.akaa.fi/@Bin/4014972/Strategia+2016.pdf

Kommentit (5)

  1. susannanoki

    Siis saammeko kommentoida valmista strategiaa? Vai voiko steategiatyöhön ja strategian sisältöön kuntalainen vielä aidosti vaikuttaa? Pelkkä kuuleminen ei aivan vastaa uuden kuntalain 22 pykälän henkeä.

    • Mikko Peltoniemi

      ”Akaan strategian valmistelu on käynnissä, ja nyt järjestettävä tilaisuus antaa kaupunkilaisille mahdollisuuden kommentoida valmiita esityksiä ja ideoida uusia.” Valmista strategiaa ei ole, eikä edes esitystä sellaiseksi ole käsitelty missään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?