Irma Hakola voitti Pirkanmaan Lehtitalon kylpylälahjakortin

Irma Hakola voitti Pirkanmaan Lehtitalon tilaaja-arvonnasta kylpylälahjakortin.

Lempääläläinen Irma Hakola voitti Pirkanmaan Lehtitalon tilaaja-arvonnan, jossa palkintona oli 800 euron lahjakortti Holiday Club-kylpylöihin. Arvontaan osallistuivat automaattisesti kaikki Pirkanmaan Lehtitaloon kuuluvien neljän paikallislehden eli Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten tilaajat, joiden täystilaus oli voimassa arvontapäivänä 28. helmikuuta.

– Valtavan ihanalta tämä tuntuu. Kuultuani arpajaisvoitosta tein samana iltana jo aika monta haavematkaa, arpaonnen suosima Irma Hakola naurahtaa.

Hakola kertoo lukevansa lehtiä säännöllisesti, ja paikallislehdissä on hänen mukaansa hyviä paikallisia juttuja.

– Kun olen Lempäälässä koko ikäni asunut, lehdessä on myös paljon tuttuja kasvoja. Hiljattain lehdessä oli kiinnostava juttu Ideaparkissa järjestetystä murhamysteeritapahtumasta, sillä se käsitteli kirjan julkaissutta kirjoittajapiiritoveriani.

– Kun lehdessä on jokin mielenkiintoinen juttu, joka kolahtaa, luen sellaiset aina.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>