Olivia ja Eevi kisaavat toukokuussa ammattitaidon SM-kilpailuissa

Taitaja2018-tapahtumassa kilpailevat Eevi Helin (vas.) ja Olivia Huhtala ovat Valkeakosken ammattiopiston merkonomiopiskelijoita. Kuva: Kirsti Sand.

Valkeakosken ammattiopiston merkonomiopiskelijat Olivia Huhtala ja Eevi Helin Akaasta kilpailevat toukokuussa ammattitaidon SM-kilpailuissa, Taitaja2018-tapahtumassa Tampereella.

Olivia ja Eevi kuuluvat joukkueisiin, jotka kisaavat Yrittäjyys-lajin finaalissa. Olivian joukkueessa ovat myös merkonomiopiskelijat Julius Repo Valkeakoskelta ja Janna Jokila Lempäälästä. Kolmikko on ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Eevin kanssa joukkueen muodostavat valkeakoskelaiset Susanne Salo ja Samu Mikkola. Eevi, Susanne ja Samu ovat toisen vuoden kansainvälisen liiketoiminnan merkonomiopiskelijoita.

Molempien joukkueiden valmentajina toimivat lehtori Petri Kautto ja lehtori Kirsti Sand.

Finalistit ovat valittu semifinaalin kautta. Semifinaaliin osallistui kolmen hengen joukkueita oppilaitoksista eri puolelta Suomea, ja kahdeksan parasta joukkuetta eteni finaaliin.

Semifinaalissa joukkueiden tehtävänä oli kehitellä tulevaisuuteen

suunnattu ja kansainvälisille markkinoille tähtäävä liikeidea. Yhden päivän aikana käydyssä semifinaalissa liikeidea piti suunnitella, mallintaa ja testata kohderyhmässä. Päivän lopuksi liikeideat esiteltiin tuomaristolle, joka pisteytti joukkueiden suoritukset.

VAAO mukana kisajärjestelyissä

Valkeakosken ammattiopistosta Taitaja2018-tapahtumaan osallistuu tänä vuonna koulun historian suurin finalistijoukkue. VAAOn opiskelijoita kisaa Yrittäjyys-lajin lisäksi Visuaalisessa myyntityössä, Asiakaspalvelussa ja myynnissä sekä Autonasennuksessa.

Taitaja2018-tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14.–17.5. VAAO on mukana järjestelyissä. Se vastaa Yrittäjyys-lajin, Kauneudenhoito-lajin ja Talonrakennus, kirvestyöt-lajin kilpailuista tapahtumassa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.