Arto Satonen Pirkanmaan kansanedustajien puheenjohtajaksi

Pirkanmaan kansanedustajien kesäretki suuntautui viime elokuussa muun muassa Kylmäkosken vankilaan. Vankilanjohtaja Harri Rämö (toinen oik.) esitteli perhetapaamishuonetta Ilmari Nurmiselle (vas.), Pia Viitaselle, Sari Tanukselle, Arto Satoselle ja Jukka Gustafssonille.

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii tänä vuonna Arto Satonen (kok.) ja varapuheenjohtajana Arto Pirttilahti (kesk.). Neuvottelukunnan toimikausi jatkuu huhtikuun 2019 eduskuntavaaleihin saakka. Puheenjohtajuusvuoro siirtyi nyt SDP:ltä kokoomukselle.

Neuvottelukunnan sihteerinä toimii Pirkanmaan liiton edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela.

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan tehtävänä on edunvalvonta ja maakunnan painoarvon lisääminen valtakunnallisessa päätöksenteossa. Pirkanmaan liitto hoitaa kansanedustajien neuvottelukunnan käytännön toimintaa järjestämällä kokouksia, muita kokoontumisia ja vierailuja. Neuvottelukuntaa varten liitto valmistaa myös ajankohtaismateriaalia ja hoitaa neuvottelukunnan sihteerin tehtävät.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?