A To Zet täpärästi kakkonen Forssan raveissa

Pauli Luoma hävisi ykkössijan niukasti sunnuntaina Forssan raveissa.

Akaalaisen Pauli Luoman lämminveritamma A To Zet otti täpärästi kakkossijan Forssan raveissa sunnuntai-iltana. Luoma ajoi mailin kisassa omistamansa ja valmentamansa viisivuotiaan lämminverisen pian startin jälkeen keulaan ja dominoi siellä viimeiseen kurviin saakka.

Juha-Pekka Vilkman lähti Girl On Firella hakemaan voittoa ja tuli ihan kupeelle. Tuossa tilanteessa Luoman ajokki puski ulospäin, ja valjakot tulivat maaliin lähes tasapäin. Maalikameran kuvasta tuomaristo näki, että Vilkmanin ajokki oli maaliviivalla muutaman kymmenen senttiä edellä. Kumpikin sai ajan 16,2a.

Tuomarit tutkivat myös loppusuoran kuvanauhalta A To Zetin ajolinjoja. Pauli Luoman hevosen kakkossija varmistui, mutta tuomaristo näpäytti Luomaa 30 euron sakolla kaistanvaihdosta loppusuoralla häiriten.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.