Koivulakoti sai kaivatun tallentavan digiboksin

Lions Club Viialan presidentti Jari Tuomisto toi tallentavan digiboksin Koivulakodille. Onnistuneen asennuksen jälkeen juotiin kahvit. Kahviseurana Taina Leppänen (vas.) ja Marja-Terttu Lehto.

Lions Club Viiala on lahjoittanut tallentavan digiboksin asukkaiden käyttöön. Lahjoituksen kävi luovuttamassa 24.1. Lions Clubin presidentti Jari Tuomisto.

Koivulakodin hoitajat ovat pitkään harmitelleet, miten paljon hyviä ohjelmia tulee illalla, eikä välttämättä uusintojakaan näytetä päivällä. Talon asukkaat katselevat mielellään yhdessä televisiota iltapäivisin ja alkuillasta. Erilaiset musiikki- ja urheiluohjelmat ovat suosittuja sekä vanhat kotimaiset elokuvat.

Viimeksi Koivulakodissa harmiteltiin sitä, ettei Linnan juhlistakaan tullut koostetta päiväaikaan. Myös Tangomarkkinat ja monet konsertit näytetään vain iltaisin.

Hoitajat ottivat yhteyttä Lions Clubin Viialaan loppuvuodesta ja esittivät toiveensa ja perustelunsa tallentavasta digiboksista. Nyt ohjelmia on jo päästy nauhoittamaan, ja niitä on katseltu yhdessä.

Koivulakodilla tanssittiin

Viialan Eläkkeensaajien senioritanssijat tanssittivat lauantaina 3.2. Koivulakodin asukkaita.

Koivulakodilla vietettiin virkistävää tanssihetkeä lauantaina 3.2., kun Viialan Eläkkeensaajien senioritanssijat Hilkka Heinosen johdolla esittivät muutaman tanssiesityksen ja tanssivat istumatansseja asukkaiden kanssa. Musiikin rytmit saivat mukavasti liikettä aikaiseksi, sormet napsuivat, jalat nousivat, huivit heiluivat ja hymykin oli herkässä. Muutama yhteislaulukin laulettiin kahvia odotellessa.

Anne Vankka

Viialan Eläkkeensaajien Seppo Härmä tanssittaa Lilja Lundahlia.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>