Viialassa rahaa saa jatkossa K-Market Maukkaan seinästä

Käteisautomaatti poistuu Viialasta viikolla 8. Uusi on tulossa K-Market Maukkaan seinään huhtikuussa.

Tampereen Seudun Osuuspankin Viialan-konttorin sulkemisen lisäksi myös konttorin seinässä oleva käteisautomaatti eli Otto-automaatti poistuu käytöstä. Automaatti poistetaan ensi viikon jälkeen eli viikolla 8. Automaatteja ylläpitää Automatia Pankkiautomaatit Oy.

Otto-automaatti palaa takaisin Viialaan huhtikuun aikana. Automaatti asennetaan K-Market Maukkaan seinään. Kauppias Niko Nylund kertoo, että käteisautomaatti sijoitetaan kaupan ulkopuolelle Keskuskadun puoleiseen takakulmaan.

– Olin tässä asiassa itse aloitteellinen ja toivoin, että automaatti saadaan pidettyä kylällä. Koetaan pitää palveluista kiinni, Nylund kertoo.

Automaatti asennetaan kaupan remontin yhteydessä. Käyttöönoton tarkempi ajankohta selviää myöhemmin.

– Automaatille pitää tehdä tila ja huoltoreitit. Se vielä kaupasta myyntipinta-alaa, mutta koska käteistä rahaa kuitenkin käytetään, on tärkeää että sitä saa, Niko Nylund toteaa.

Nylund muistuttaa, että rahaa voi nostaa yleisimmillä korteilla myös K-kaupan kassalta oston yhteydessä.

Myös Toijalassa yksi automaatti poistuu

Myös viime viikolla suljetun Nordean Akaan-konttorin seinässä Toijalassa oleva käteisautomaatti poistuu. Automatia Pankkiautomaatit Oy:n nettisivuilla kerrotaan automaatin poistuvan maanantaina 12. helmikuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?