Seurakunnan messuriihessä kehitetään jumalanpalvelusta

Seurakuntalaisia toivotaan mukaan messujen toteuttamiseen. Kuva: Harri Joki

Akaan seurakunnan messuriihi kokoontuu keskiviikkona 14.2. kello 18 Viialan kirkkoon pohtimaa, kuinka jumalanpalvelus voisi tavoittaa nykyajan seurakuntalaisia. Seurakunnan mukaan nykypäivän messu on suurelta osin osallisuutta, jota seurakuntalaiset itse toteuttavat.

Akaan seurakunnassa on jo yli kahden vuoden ajan toteutettu messuja vapaaehtoisten voimin muun muassa messuryhmien kautta. Tilaisuuteen osallistuvat messuryhmät, luottamushenkilöt ja ne, jotka ovat kiinnostuneita  jumalanpalveluksista myös niiden toteuttajina.

Messuriihen jälkeen kello 20 on tuhkakeskiviikon jumalanpalvelus. Tilaisuudessa on iltapala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?