Entinen vastaanottokeskus on taas vuokratalona

Vastaanottokeskuksena toimineeseen taloon tehdään julkisivuremontti ensi kesänä.

Viime vuonna suljettu vastaanottokeskus Rautalassa Toijalassa on taas vuokrakäytössä. KAS asunnot myi talon Etelän Tehtaat Oy:lle ja Riihirakenne Oy:lle vuonna 2016, ja samana vuonna Hoivapalvelu Valkokulta perusti siihen maahanmuuttajien vastaanottokeskuksen.

Osa muista vuokralaisista jäi taloon asumaan myös vastaanottokeskuksen ajaksi. Etelän Tehtailta ja Riihirakenteelta kerrotaan, että vastaanottokeskuksen lähdettyä sen käytössä olleisiin asuntoihin tehtiin pintaremontti.

Vapaana olevia vuokra-asuntoja ei ole markkinoitu aktiivisesti, ja osa niistä onkin tyhjillään. Syy hiljaiseloon on se, että ensi kesänä taloon on tarkoitus tehdä mittava julkisivuremontti. Etelän Tehtaat ja Riihirakenne toteuttavat sen yhdessä.

Vastaanottokeskuksena toimineeseen taloon tehdään julkisivuremontti ensi kesänä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.