Futsal-sarjoissa on täysi tohina

Keskitalvi on käsillä, ja Suomen Palloliiton Tampereen piirin futsal-sarjat pyörivät kohti ratkaisupelejä. Akaasta aikuisten piirinsarjoissa pelaa viisi miesten joukkuetta ja kaksi naisjoukkuetta. Juniorijoukkueita puolestaan on täydet kymmenen. Tyttöjen sarjaankin saatiin edustus, jota ylpeästi kantaa TP-49:n 11-vuotiaat.

Aikuisista on seurattu tarkimmin kakkosdivisioonassa pelaavan Leijona Futsalin kakkosjoukkueen tekemisiä. Edelliskausista poiketen joukkue on kerännyt pinnoja myös vieraspeleissä. Nyt LeiF/2 on sarjassa kolmantena. Leijonien kolmosjoukkue majailee samalla sijalla omassa viitosdivisioonassaan. Ikämiehissä  kolmesta joukkueesta LeiF:in KKI-35 johtaa omaa kahdeksan joukkueen sarjaansa.

TP-49 naisjoukkue ei kakkosdivisioonassa ole saanut parhaita tehojaan irti. Syykin on selvä. Yhteisharjoitukset ovat jääneet lähes minimiin, kun salivuoroja ei ole.

Junioreita piirinsarjoissa on poikien 7-sarjasta aina pojat 17-sarjaan. Sarjasijoitusten perusteella pojat -12- liigaa johtava TP-49:n joukkue on pelannut mainiosti. Pojat-17 sekä P-15-sarjoissa pelaavat TP-49:n ryhmät voivat myöskin olla suhteellisen tyytyväisiä kauden tähänastisiin pelipanoksiinsa. Nuorempi ryhmä on ykkösdivisioonassa kakkosena ja vanhempi ikäryhmä majailee omassa ykkösdivisioonassaan nelosena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?