Kahdessa vuodessa lähes 300 työsuhdetta – hanke ei jatku Etelä-Pirkanmaalla

Ura Ovi palveli tunnuslauseella ”Ratkaisuja etsitään ja löydetään, kun kaikki ovet aukaistaan.” Leila Salo toimi uravalmentajana Akaassa ja Urjalassa.

Ura Ovi ry:n hallinnoima Ura Silta -hanke päättyi 31.12.2017. Hanke alkoi 1.1.2016, ja sen kautta syntyi eteläisellä Pirkanmaalla kaikkiaan lähes 300 työsuhdetta.

– Hankkeen tulokset olivat erinomaiset, toteaa Ura Ovi ry:n varapuheenjohtaja Sara Tuomola.

Väli Ovi -hanke, jonka pääpaino on kuntouttavan työtoiminnan ryhmävalmennuksessa, jatkuu Ura Ovi ry:n toimesta maaliskuun 2018 loppuun asti.

Sara Tuomolan mukaan Ura Ovi ry ei ole jatkamassa hankepohjaista toimintaa Väli Ovi -hankkeen päätyttyä, mutta yhdistys on edelleen olemassa, ja päätöksiä jatkosta tehdään kevään aikana.

– Etelä-Pirkanmaan kunnat pyrkivät kehittämään jatkoon mallin, jossa luotuja hyviä käytäntöjä voidaan jatkaa työllistymisen edistämiseksi. Ura Ovi ry kiittää niin Ura Silta- kuin aiemmin toteutettujenkin hankkeiden verkostoyhteistyökumppaneita, yrittäjiä ja rahoittajia luottamuksesta sekä hyvästä yhteistyöstä ja panostuksesta työttömien hyväksi, Sara Tuomola sanoo.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>