Briitta-Liisa Sinivuorelle esitetään kahden kuukauden jatkoa kaupunginjohtajan virassa

Briitta-Liisa Sinivuori on hoitanut kaupunginjohtajan tehtäviä Aki Viitasaaren irtisanomisesta lähtien ensin viransijaisena ja joulukuusta lähtien määräaikaisena kaupunginjohtajana.

Akaan kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että kaupunginjohtajan virkaa tällä hetkellä määräaikaisesti hoitavan henkilöstöjohtaja BriittaLiisa Sinivuoren määräaikaisuutta jatketaan maaliskuun loppuun. Nykyinen määräaikaisuus päättyy tammikuun lopussa.

Mikäli hallinto-oikeus kumoaa valtuuston toukokuussa tekemän Aki Viitasaaren irtisanomispäätöksen ja Viitasaari palaa kaupunginjohtajan virkaan, Sinivuoren määräaikaisuus päättyy Viitasaaren virkaan paluupäivästä.

Uuden kaupunginjohtajan valintaprosessi on parhaillaan kesken. Virkaan haki määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä. Viran vastaanotto tapahtuu sopimuksen mukaan. Myös kaupunginjohtajan haku keskeytetään, mikäli hallinto-oikeus kumoaa Aki Viitasaaren irtisanomisen.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>