Terhi Saarinen saa enkeleistä valoa ja tasapainoa elämään

Enkeleillä on iso merkitys Terhi Saarisen elämässä.

Terhi Saarinen sanoo olleensa lapsesta asti hyvin henkinen ja intuitiivinen ihminen. Hän aistii herkästi muiden ihmisten tunteet.

Varsinaisen henkisen heräämisen hän koki 1990-luvun lopulla. Muutos lähti konkreettisesti ruokavalion muutoksesta kasvisruokaan siirtymisen myötä, mutta hän koki myös henkisen puhdistumisprosessin.

– Muutoksen myötä psoriasikseni oireet hävisivät. Ruokavalion lisäksi varmasti myös henkisyys auttoi asiaan. Minulle avautui joogan henkinen polku, Saarinen kuvailee muutoksen tietään.

Hän opiskeli joogaopettajaksi. Joogaa on hyvin monen tyyppistä, ja omia tuntejaan Terhi Saarinen kuvailee lempeäksi joogaksi. Olennaista on mielen ja kehon yhteys.

– Fyysinen keho avataan, mutta samalla pääsee sisälle omaan henkiseen maailmaansa, tuntee itsensä läsnäolevaksi.

Jooga ja meditaatio ovat Terhi Saarisen mielestä oiva vastapaino arjen kiireille.

Kriisi avasi uuden polun

Eniten Terhi Saarinen on kuitenkin innostunut enkelihoidoista. Vuonna 2011 hänen elämäänsä tuli äkillinen kriisi. Kriisejä oli ollut ennenkin, mutta tämä mullisti Saarisen elämän.

– Koin vahvan henkisen kokemuksen. Enkelit avautuivat minulle. Valo tuli minulle voimallisesti luo, se tuntui koko kehossa kohottavana voimana, Saarinen kuvailee tuntemuksiaan.

Sisäisen valon ja enkelien valon merkitys toistuu hänen puheessaan taajaan. Mitä enkelit sitten ovat?

– Minulle ne tuovat valoa. Ne ovat korkeavärähteisiä auttajia, ja jokaisellahan on oma suojelusenkeli. Enkelit auttavat ulkopuolelta mutta myös antavat voimaa olla syvemmin läsnä omassa itsessä ja kehossa.

Enkelit yhdistetään usein uskontoon, mutta Terhi Saarinen ei pidä itseään varsinaisesti uskonnollisena.

Saarinen huomauttaa, että enkelihoidoissa ei ole kyse pilvilinnoissa elämisestä, vaan kyse on oman voiman ja kehollisuuden tiedostamisesta.

– Pidän myös kehollisista asioista, ja esimerkiksi tanssiminen on minulle tärkeää.

Enkelihoitaja puhuu vahvasti myös siitä, että naisten ei pidä kieltää feministisyyttään. Naisellisuus on voimavara, ja naiset saavat olla naisellisia vaikka tekisivät uraa miehisenä pidetyllä alalla.

Halu auttaa muita

Kriisin myötä kuutisen vuotta sitten Terhi Saarinen kouluttautui ALH-enkelihoitajaksi. ALH on lyhennys sanoista Angel Light Hypnosis eli vapaasti suomentaen enkelivaloterapia. Saarinen kouluttautui enkelivalo-ohjaaja Anu Gracen opissa.

Henkisyys on voimavara Terhi Saariselle.

Hoidot suunnitellaan asiakkaan elämäntilanteen mukaan, ja Saarinen pitää myös yleisiä enkeli-iltoja. Hän kuvailee hoitoja kokemuksellisiksi.

Enkelihoitoon hakeutuvat usein ihmiset, joilla on jo jonkinlainen yhteys enkeleihin. He haluavat vahvistaa enkeliyhteyttään tai saada apua johonkin asiaan elämässä.

– Olen itse kokenut voimaantumisprosessin, ja haluan jakaa sitä muille. Vaikka olisi taloudellisia haasteita elämässä, niin henkinen runsaus tuo sille vastapainoa arjessa. Haluan jakaa valoa ja inspiraatiota myös muille, Terhi Saarinen hymyilee.

Hän on aikaisemmalta koulutukseltaan kansainvälisen kaupan tradenomi. Opinnoista on apua myös hänen nykyisessä työssään, ja Saarinen aikoo panostaa jatkossa enemmän sosiaaliseen mediaan auttaakseen ihmisiä tehokkaammin. Skype-yhteyden kautta voi antaa enkelihoitoja vaikka toiselle puolelle maailmaa.

Saarinen on lisäksi shiatsuhoitaja. Shiatsu on lempeä koko kehon hieronta, jonka avulla avataan kehon energiaratoja peukalon ja kämmenen painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla.

Eikä tässä vielä kaikki.

– Opiskelen parhaillaan Tietoisuusvalmentaja-koulutuksessa. Koulutus auttaa lisäämään energiatietoisuutta ja sitä kautta pysymään omassa voimassa.  Se tuo työkaluja lisää tähän omaan työhöni.

– Koen elämäntehtäväkseni tehdä tätä työtä, Terhi Saarinen kiteyttää.

HEI, LÖYSIT TIMANTIN!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.

Uusi käyttäjä, luo itsellesi tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>