Tehostettuun palveluasumiseen on tarkoitus palkata yhteinen kuntohoitaja

Akaan kaupungin tehostetun palveluasumisen yksiköiden henkilöstömitoitus 0,55 hoitajaa asukasta kohden perustuu vuonna 2015 hyväksyttyyn taloudentasapainotusohjelmaan. Se on fakta, että henkilökunta tekee työtä tiukalla henkilöstömitoituksella. Haluamme osoittaa suuren kiitoksen ja arvostuksen henkilökunnallemme.

Tällä hetkellä tehostetussa palveluasumisessa toimiva kuntohoitaja siirtyy toimintasuunnitelman mukaisesti helmikuun alussa kotihoitoon työskentelemään. Perusturvalautakunta on kokouksessaan 28.11.2017 hyväksynyt yhden osastoapulaisen toimen muuttamisen kuntohoitajan toimeksi. Asia etenee vielä henkilöstöjaoston päätettäväksi joulukuussa. Tarkoituksena on palkata tehostettuun palveluasumiseen myös yhteinen kuntohoitaja tammikuun aikana.

Akaan vanhus- ja vammaispalveluissa on tehty asiakastyytyväisyyskysely syksyn ja alkutalven aikana. Tällä hetkellä käydään läpi kyselyiden vastauksia. Asiakastyytyväisyyskyselyiden yhteenveto tullaan käymään läpi perusturvalautakunnassa. Vuosittaiset toiminnan kehittämiskohteen valitaan asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella.

Olemme täällä asiakkaita varten. Otattehan rohkeasti allekirjoittaneisiin tarvittaessa suoraan yhteyttä.

Rauhallista joulunaikaa toivottaen

 

Anna-Stiina Salminen

Havulinnan vastaava hoitaja

Eveliina Kiiski

vanhus- ja vammaispalvelujohtaja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?