Poliisi varoittaa lompakkovarkaista

Poliisi kaipaa havaintoja näistä kahdesta miehestä. Poliisi epäilee miehiä lompakkovarkauksista.

Poliisi varoittaa Tampereella viime päivinä liikkuneista lompakkovarkaista. Samojen tekijöiden epäillään syyllistyneen ainakin viiteen lompakkovarkauteen tai niiden yritykseen keskiviikon 6.12. ja lauantain 9.12. välisenä aikana. Poliisi pitää mahdollisena, että kyseiset lompakkovarkaat ovat liikkuneet muuallakin Suomessa tekemässä vastaavia varkauksia tai niiden yrityksiä.

Lompakot ovat olleet rollaattorin etukorissa, käsilaukuissa ja takin etutaskussa. Lompakkovarkaat ovat saaneet rahaa muutamista kympeistä muutamiin satoihin euroihin. Lisäksi varkaille on päätynyt pankki-, luotto- ja henkilöllisyyskortteja.

Alustavien tietojen perusteella lompakkovarkaita on kolme. Poliisin mukaan tekijät ovat mitä ilmeisimmin ulkomaalaisia.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot tekijöistä ja lompakkovarkaudet hätäkeskukseen numeroon 112.  Rikoksista tai henkilöiden oleskelusta jotain tietäviä pyydetään välittämään vihjeet joko soittamalla numeroon 0800 90022 (vastaaja) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Poliisi muistuttaa, ettei lompakoita kannata pitää avonaisissa kasseissa, taskuissa tai ostoskärryissä. Poliisin mukaan varkaat ovat taitavia avaamaan myös lukittuja käsilaukkuja ja takin taskuja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?