Joulupäivän rockit soivat paikallisin voimin

Toijalassa sijaitseva Ravintola Kruuna & Klaava järjestää tänäkin vuonna Joulurockin yhdessä Viialassa asuvan Kristian Leppäsen ja sieltä Varsinais-Suomea valloittamaan lähteneen Antti Mäkelän kanssa. Maanantaina 25. joulukuuta järjestettävän tapahtuman musiikillinen anti on perinteiden mukaisesti vahvan paikallista.

Tapahtuma alkaa kello 22, ja lavalle nousee ensimmäisenä kello 23 kitaristi-laulaja Jake Yrölän ja basisti Timo Salon Jake´s Blues Band Duo. Lajina on tietenkin blues.

Seuraavana soittaa Kaskas, jossa rock- ja pop-covereita sekä omaa tuotantoa tulkitsevat Annsobfi (laulu ja rummut), Laura (kitara) ja Tinja (basso).

Illan päättää paikallisen maakunnan omista raaka-aineista koottu kokoonpano Sauce, joka esittää tuttuja ja sopivasti soulahtavia hittejä vuosien varrelta.

– Tanssilattialla ei pääse lämpö laskemaan, kun Sauce tarjoilee kuuman kastikereseptinsä saaden jokaisen bileillan onnistumaan, hellan ääreltä luvataan.

Sauceen kuuluvat Marko Salo (laulu), Tommi Salminen (kitara ja taustalaulu), Tuija Peltokoski (kosketinsoittimet ja taustalaulu), Timo Salo, (basso) ja Tomi Raiha (rummut).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?