Enni Hakala ja Heidi Syvänen konsertoivat Viialan kirkossa

Viialan kirkossa järjestetään maanantaina 11.12. kello 18 Taas kaikki kauniit muistot -konsertti, jossa esiintyvät laulajat Enni Hakala ja Heidi Syvänen säestäjänään Tomi Kujansuu.

Sopraano Enni Hakala ja mezzosopraano Heidi Syvänen ovat kotoisin Valkeakoskelta. Molemmat ovat Valkeakosken musiikkiopiston kasvatteja. Hakala ja Syvänen ovat tehneet musiikkia monissa kokoonpanoissa ja teatterissa, jossa tälläkin hetkellä on menossa Meidän Suomi -musiikkinäytelmä yhteistyössä Valkeakosken mieslaulajien kanssa. Konsertin säestäjä Tomi Kujansuu on Sääksmäen seurakunnan kanttori.

Joulukonsertti järjestetään Viialassa, josta Heidi Syväsellä on ihania lapsuusmuistoja mummulassa vietetystä ajasta. Konserttiin on vapaa pääsy.

Enni Hakala.

Heidi Syvänen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>