Perhepäivähoidon itsenäisyysjuhlaa vietettiin kuin Linnan juhlia

Toijalan alueen perhepäivähoidon itsenäisyysjuhlaa vietettiin Sampolassa. Minttu Kangas (vas.), Jerry Vaara, Niilo Rajamäki, Sanni Liukko ja Elli Liukko juhlatunnelmissa. Kuvat: Titta Torkkel.

Toijalan alueen perhepäivähoitolapset juhlivat satavuotiasta Suomea Toijalan Sampolassa perjantaina 1.12. Lasten ja hoitajien lisäksi juhlaan osallistui isovanhempia, jotka kutsukorteilla oli kutsuttu mukaan viettämään lasten kanssa arvokasta juhlaa. Perhepäivähoito halusi näin huomioida lasten arjessa mukana olevia mummuja ja pappoja.

Juhlaväen otti vastaan ”presidenttipari” Jerry Vaara, 3, ja Elli Liukko, 4.

– Ohjelma oli kuin Linnan juhlissa konsanaan. Kun salin ovet avautuivat, vieraat menivät jonossa kättelemään presidenttiparia, joka sanoi reippaasti kaikille tervetuloa, kertoo perhepäivähoitaja Taina Lehto.

Varhaiskasvatuksen aluevastaava Mirva Ritarin pitämän juhlapuheen jälkeen osanottajat lauloivat onnittelulaulun, heiluttivat siniristilippuja ja kajauttivat kolminkertaisen eläköön-huudon Suomelle.

Juhlan tanssiosuus alkoi Akselin ja Elinan häävalssilla, jonka kanttori Juha Salmesvuori soitti haitarilla. Ensimmäisenä parketilla nähtiin presidenttipari, jonka jälkeen myös muu juhlaväki liittyi seuraan. Kappaleina kuultiin Äänisen aallot, On hetki ja Kultainen nuoruus.

Tanssin jälkeen vieraat siirtyivät kahville ja nauttimaan Suomi-leivoksia, jotka olivat valmistaneet perhepäivähoitajat Leena Ojala, Sari Raudanpää ja Titta Torkkel.

Osanottajat hurrasivat ja heiluttivat siniristilippuja satavuotiaalle Suomelle.

Juhlaväki tanssilattialla.

Tanssin aloitti presidenttipari Jerry Vaara, 3, ja Elli Liukko, 4.

Juhlassa oli tarjolla Suomi-leivoksia, jotka olivat tehneet perhepäivähoitajat Leena Ojala, Sari Raudanpää ja Titta Torkkel.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>