Susanna Saxberg Akaan Kokoomuksen johtoon

Valtuustotyön päättänyt Susanna Saxberg kertoi tämän vuoden keväällä etsivänsä itselleen uusia haasteita. Ensi vuonna Saxberg palaa politiikkaan.

Akaan Kokoomuksen ensi vuoden puheenjohtajaksi on valittu Susanna Saxberg. Saxberg oli vielä viime vaalikaudella Akaan valtuustossa ja kaupunginhallituksessa mutta ei asettunut ehdolle kevään 2017 kuntavaaleissa.

Saxbergin lisäksi Akaan Kokoomuksen hallitukseen ensi vuodelle valittiin Janita Puomila, Sami Rajala, Tuomo Smått, Jouko Rytkönen, Jaakko Leinonen, Petri Aarnio ja Anttijussi Vikman.

Akaan Kokoomus järjesti syyskokouksensa Toijalan Pirtillä maanantaina 13. marraskuuta. Syyskokouksen päätteeksi Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikman piti poliittisen katsauksen ja keskusteltiin niin Suomen kuin Akaankin poliittisista aiheista.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentit (8)

 1. Pro Akaa

  Timo ja Mercedes, tämä lyhyt keskustelunne kuvaa hyvin akaalaista tapaa hoitaa politiikkaa. Mitään et voi sanoa tai tehdä ilman että joku rupee nurkan (nimimerkin) takaa huutelemaan.
  Hävetkää kumpikin.

  Vastaa
 2. Timo Rajala

  Kuules Pro Akaa: mulla ei ole mitään syytä hävetä, jos omalla nimelläni onnittelen kokoomuksen uutta puheenjohtajaa. Pro Akaa oli Risto Kajannon viritys. Risto muutti Tampereelle. Pro on kuulemma telakalla.

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>