Digilästä tulee Raitti loppuvuonna 2017

Akaan Seutu siirtyy Raitti-sovellukseen loppuvuoden 2017 aikana.

Akaan Seudun Digilä-sovellus päivittyy kokonaan uudeksi loppuvuoden 2017 aikana. Uudistuksen yhteydessä sovellus saa uuden nimen: Raitti. Tarkka julkaisupäivä selviää lähiviikkoina.

Raitti-sovellus kuuluu kaikkien Akaan Seudun täystilaajien tilaukseen automaattisesti ja maksutta. Raitin julkaisu on osa lehden suurempaa kehitysprojektia, jossa myös akaanseutu.fi uudistuu. Tilaajat nostetaan aiempaa vahvemmin keskiöön myös verkossa: tilaajana saat aina ensin ja enemmän.

Pian julkaistavasta Raitista löytyy paljon mielenkiintoista paikallissisältöä lehden tilaajien arkeen. Sovelluksen avulla tärkeimmät paikallisuutiset kulkevat aina mukanasi töihin, kouluun ja lomamatkoille asti.

Moni asia on Raitissa paremmin kuin Digilässä. Raitin ulkoasu on täysin uudenlainen, ja sovelluksen käyttö on helppoa ja näppärää. Lisäksi Raitti toimii vanhaa sovellusta nopeammin, eikä sisältöjen latautumista tarvitse enää odotella yhtä kauan.

Raitti tuo digitaaliset paikallissisällöt lähelle

Raitin eri osioista löydät Akaan Seudun digilehtien lisäksi tuoreimmat uutiset ja videojutut uutisvirtana. Sovellukseen kootaan myös Akaan alueen tapahtumakalenteri sekä paikallisten liikkeiden tarjouskuponkeja.

Uutta sisältöä päivitetään Raitin uutisvirtaan joka päivä, ja lisäksi Akaan Seudun rikastettu digilehti julkaistaan sovelluksessa aina tiistai-iltaisin kello 20.

Digitunnukset uudistuvat

Raitin aloitusnäkymästä pääsee selaamaan digilehtiä, uutisvirtaa, videojuttuja, tapahtumakalenteria, paikallisten liikkeiden tarjouksia sekä lehtiarkistoa.

Raitti on tarkoitettu vain Akaan Seudun tilaajille, ja siksi sovellus avautuu vain kirjautumalla sisään digitunnuksella. Samalla kun Raitti julkaistaan, tilaajien nykyiset digitunnukset muuttuvat. Vanhat tunnukset eivät enää toimi Raitissa, joten jokaisen digitunnuksensa aktivoineen tilaajan tulee luoda itselleen uusi tunnus. Samoilla digitunnuksilla tilaajat pääsevät jatkossa kirjautumaan myös uudistuvaan akaanseutu.fi:hin.

Uusiin digitunnuksiin vaihtaminen suunnitellaan tilaajille mahdollisimman helpoksi, ja Akaan Seudun henkilökunta varautuu avustamaan lukijoita muutoksessa. Tilaajille lähetetään aikanaan sähköpostilla ohjeet uuden tunnuksen aktivoimiseksi, ja muutoksessa opastetaan myös lehden sivuilla.

Raitti-sovellus toimii Android-laitteilla sekä iPhone-puhelimilla ja iPad-tableteilla. Android-käyttöjärjestelmän tulee olla vähintään 5.0 ja iOS-käyttöjärjestelmän 9.3.5 tai uudempi.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentit (2)

 1. Paavo Helenius

  Tuleeko Raitti todellakin vain Android ja Ios mobiililaitteille eikä digilehteä enää jatkossa pysty lukemaan tietokoneella selaimen avulla, kuten nykyistä Digilä-alustalla julkaistua Akaan seutua?

  Vastaa
  • Milla Sirén

   Kiitos hyvästä kysymyksestä, Paavo! Digilehteä voi jatkossakin lukea nettiselaimella tietokoneen tai muun laitteen ruudulta. Pääset tulevaisuudessakin digilehteen nettisivujemme navigaatiopalkista tai suoraan osoitteesta akaanseutu.fi/digilehti.

   Digitunnukset kuitenkin muuttuvat uudistuksen yhteydessä sekä selainkäyttäjillä että sovelluskäyttäjillä. Lähetämme ohjeet uusien tunnusten luomiseen jokaiselle käyttäjälle sähköpostilla, kun muutos on ajankohtainen. Lisäksi opastamme tunnusasioissa lehden sivuilla.

   Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>