Yleisö saa keskiviikkona äänestää uuden hyvinvointikeskuksen luonnoksista

Akaan kaupunki järjestää keskiviikkona 15.11. tiedotustilaisuuden uudesta hyvinvointikeskuksesta. Tilaisuus alkaa Toijalan yhteiskoulun auditoriossa kello 15 ja päättyy kello 17.30.

Tilaisuudessa puhutaan muun muassa siitä, mitä sote-uudistus tuo tullessaan, mitä Akaan uusi hyvinvointikeskus tuo tullessaan ja mitä palveluita hyvinvointikeskuksesta saa. Yleisölle esitellään alustavia luonnoksia tontin käytöstä ja toimintayksiköiden sijainnista hyvinvointikeskuksessa.

Myös keskustelulle on varattu aikaa, ja yleisö pääsee äänestämään vaihtoehtoisista alustavista luonnoksista.

Yhteiskoulun auditoriossa ovat mukana Pirkanmaan liiton sote-projektijohtaja Jaakko Herrala ja ehdotusvaiheen arkkitehtisuunnittelun arkkitehti Sami Kytökorpi Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy:sta. Akaan kaupunkia edustavat hyvinvointikeskus-hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja Jaakko Leinonen, Akaan ja Urjalan perusturvajohtaja Elina Anttila, johtava ylilääkäri Juhani Grönlund sekä hankkeen projektipäällikkö Ari Kulmala.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>