Poliisi kaipaa havaintoja Alventien peräänajosta

Alventiellä Toijalassa tapahtui maanantaina kello 13.45 peräänajo, jossa valkoinen Mersu törmäsi Volkswagen Golfin takaosaan K-supermarket Akaan kohdalla eli paikassa, jossa Kurisjärventie muuttuu Alventieksi.

Mersu kääntyi Alventielle Kurisjärventieltä Urjalan suunnasta. Törmääjä jatkoi matkaansa kääntyen oikealle Holkerintielle. Poliisin mukaan törmäys on todennäköisesti aiheuttanut vaurion valkoisen Mersun etuosaan.

Tapaukseen liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 445877.

Murtojälkiä Kylmäkoskella

Haavistontiellä Kylmäkoskella sijaitsevaan ravintolaan yritettiin murtautua tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7.–8.11. Samoihin aikoihin on mahdollisesti käyty myös entisen kahvilan tiloissa Yrittäjäntiellä. Poliisin mukaan on mahdollista, että molemmat teot ovat tapahtuneet samana yönä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>