Sota-ajan laulut soivat jälleen Metsälinnassa

Sota-ajan lauluja on kuultu Metsälinnassa monena vuonna itsenäisyyspäivän tietämillä. Tänä vuonna konsertti on 19.11.

Sota-ajan musiikkia kuullaan Viialan Metsälinnassa ensi sunnuntaina 19.11. kello 15 alkaen. Jo perinteeksi muodostuneessa konsertissa esiintyy akaalaisista koottu sotilaskvartetti solisteineen ja soitinyhtye johtajanaan dir. mus. Ahti Järvelä.

Alun perin sota-ajan lauluille ei suunniteltu enää jatkoa, mutta konserttiin päädyttiin lopulta yleisön toiveesta ja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Sota-ajan laulut ovat perinteisesti houkutelleet Metsälinnan täyteen kuulijoita.

Sota-ajan laulujen lisäksi konsertissa kuullaan myös uudempaa musiikkia, kuten Jukka Kuoppamäen Sininen ja valkoinen sekä Tämä taivas, tämä maa. Konsertti päättyy Veteraanin iltahuutoon.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>