Akaan kaupungin sote-ajoista

Kuulin tässä mielenkiintoisen asian asiakkaalta, joka totesi, että Akaan takseissa, etenkin Toijalassa menee liian hyvin kun x-cardit eivät kelpaa. Olemme kuulemma varakkaita ja ylimielisiä. Paras huhu Viialan perillä kertoo, ettemme tietyissä Toijalan autoissa edes omista sellaisia päätteitä, jotka lukevat kaupungin ajoihin oikeuttavia kortteja.

Tämä on törkeä vale ja vaatii mielestäni oikaisua ja hevosmiesten juttujen siipien taittamista.

Tosiasia on, että Akaassa elinkeinopolitiikka menee niin, että vanhuskyydit ovat kauppatavaraa, joka on kilpailutettu vuonna 2014. Idean äiti ja isä eivät enää työskentele Akaan kaupungin palveluksessa.

Tämän sopimuksen nojalla on estetty vapaa kilpailu ja palvelun merkitys työn toteutuksessa ajettu nolliin. Asiassa ei auta, vaikka sopimuksessa mainitaan, että jos yrittäjä lopettaa, on hänen työllensä löydettävä jatkaja. Tässä ei auta edes, että olet yrittäjän poika.

Tällaista tämä on, totuus nimittäin, ja merkillinen suhtautuminen uusiin yrittäjiin. Eli huhupuheet nyt loppuvat.

 

Jarno Palander

auto 203

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>