Toijalassa kävi 94 verenluovuttajaa

Veripalvelu ja Suomen Punaisen Ristin Toijalan osasto järjestivät kuluvan vuoden viidennen verenluovutustilaisuuden 30.10.  Toijalan Seurakuntatalolla. Kävijöitä oli 109, ja heistä 94 oli luovutuskelpoisia. Uusia luovuttajia oli tullut 7.

Seuraavan kerran Toijalassa  järjestetään verenluovutus maanantaina 18.12. kello 14–19.

Toijalan SPR:n osasto haluaa kiittää kaikkia luovuttajia tästä arvokkaasta työstä ja toivottaa myös uudet luovuttajat tervetulleiksi seuraavaan tilaisuuteen. Myös tapahtuman järjestelyihin osallistuneille toimijoille suuret kiitokset luovutuksen onnistumisesta.

 

Helena Lampinen

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>