Leijona Futsalin kakkosjoukkue aloitti tasapelillä

Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioonassa pelaava Leijona Futsalin kakkosjoukkue aloitti kautensa tasapelillä. WFT Valkeakoskelta isännöi Leijonia sarjan avauskierroksella kotihallissaan Valkeakosken liikuntahallissa. Lauantaina 28. lokakuuta pelattu ottelu oli runsasmaalinen päättyen 7–7 (3–3) -tasapeliin.

Aika tasatahtiin käyty ottelu ratkesi pelin viimeisellä minuutilla. Akaalaisten Vesa Pajula niittasi lukemat 7–7:ään Joonas Pietikäisen syötöstä. Leijonien pistemiehet ottelussa olivat Kim Lingman 1+3, Joonas Pietikäinen 1+1, Janne Hevonoja 1+0, Jesse Järvi 1+0, Vesa Pajula 1+0, Joonas Saariniemi 1+0, Joonas Thomas 1+0, Jani Kirjavainen 0+1 ja Ere Salmi 0+1.

Seuraavaksi Leijonat matkustavat Ylöjärven Ilves FS:n vieraaksi 11. marraskuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?