Matkustajien ohjaama auto törmäsi mopoautoon

Matkustajien ohjaama henkilöauto törmäsi pysäköityyn mopoautoon Toijalan ABC-liikenneaseman pihassa sunnuntaina 15.10. aamuneljän aikaan.

Kuljettaja pysäköi auton lähelle liikenneaseman sisäänkäyntiä ja poistui sisälle asioimaan. Autoon jäi kaksi akaalaista 1990-luvulla syntynyttä miestä, joista toinen istui etu- ja toinen takapenkillä. Miehet käynnistivät auton ja saivat sen liikkeelle ilman, että kumpikaan istui kuljettajan paikalla. Miehet ajoivat autolla pitkin liikenneaseman pihaa, kunnes törmäsivät pysäköityyn mopoautoon. Mopoauto vaurioitui törmäyksessä.

Molemmat miehet olivat päihtyneitä, ja heitä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Toinen tekijöistä puhalsi 1,86 ja toinen 2,0 promillea. Lisäksi toisella miehistä ei ole ajokorttia. Poliisin mukaan myös jalan liikkeellä olleet olivat pysäköintialueella vaarassa.

Muovivene katosi Viialasta

Viialan vaneritehtaan rannasta on viety harmaa muovivene 12.–14.10.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>