Heijastinliivejä Nahkialan päiväkodille

Uusia heijastinliivejä testasivat ensimmäisinä 5-vuotiaat Ruut Salmi (vas.) ja Sofia Hakala sekä 3-vuotias Olivia Helminen. Liivit lahjoitti yrittäjä Juuso Hakala. Päivähoitaja Anne Kaukorannan mielestä liivit lisäävät turvallisuutta. kuva: Aster Kalkela

Nahkialan päiväkoti sai keskiviikkona 11.10. lahjoituksena 70 heijastinliiviä. Lahjoituksen teki Rakentamispalvelut  Juuso Hakala. Juuso Hakala sai idean lahjoitukseen ja lahjoituskohteeseen siitä, että hänen 5-vuotias Sofia-tyttärensä käy Nahkialan päiväkotia ja päiväkodilla oli tarvetta uusille liiveille.

Heijastinliivejä käytetään Nahkialan päiväkodissa ulkoillessa turvallisuussyistä. Syksyn pimeässä ja päiväkodin vilkkaassa arjessa heijastinliivit tulevat todella tarpeeseen. Liiveissä on myös päiväkodin nimi ja puhelinnumero sen varalta, että lapsi eksyisi pois päiväkodin alueelta.

Nahkialan päiväkodissa on noin 60 lasta, liivejä lahjoitettiin hieman enemmän kun mitä lapsia on, koska liivit voivat esimerkiksi revetä lasten leikeissä.

Aster Kalkela

Akaan Seudun tet-harjoittelija

Yrittäjä Juuso Hakala lahjoitti Nahkialan päiväkodille heijastinliivit, joita sovittivat ensimmäisinä Ruut Salmi, (vas.), Sofia Hakala ja Olivia Helminen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>