Akaa hankkii oireileville oppilaille uuden siirtokoulun kolmeksi vuodeksi

Akaan Seutu vieraili Parmacon tehtaaalla tämän vuoden toukokuussa. tilaelementit rakennetaan täysin valmiiksi sisätiloissa.

Kaupunginhallitus on päättänyt, että Akaa hankkii hankintailmoitusmenettelyllä Parmacon valmistaman siirtokoulun 36 kuukauden ajaksi. Parmacon tarjoama siirtokoulu sisältää kuusi opetustilaa ja opettajanhuoneen. Tilat ovat uusia.

Hankintailmoitusmenettelyn perusteena on oireilevien oppilaiden määrän äkillinen kasvu. Oireilevat oppilaat eivät voi terveydellisistä syistä odottaa suuremman siirtokoulukokonaisuuden hankintaa.

Siirtokoulun hankintaa esitti hallituksessa Inka Loppi (sd), ja esitys pohjautui sivistyslautakunnan 3.10. tekemään esitykseen. Oireilevien oppilaiden siirtokoulun hankintaa kannatti kymmenen kaupunginhallituksen jäsentä. Vastustavan äänen antoi Hannu Järvinen (sd). Hän kannatti vs. kaupunginjohtaja Briitta-Liisa Sinivuoren esitystä, jonka mukaan siirtokoulua ei olisi hankittu suorahankintana.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>