Leijona Futsal nöyrtyi Somerolla

Jussi Nyström vastasi Leijona Futsalin toisesta maalista pelissä SoVoa vastaan.

Leijona Futsalin kausi jatkui sunnuntai-iltana, kun joukkue vieraili Somerolla. Esitys parani kauden avauspelistä, mutta pisteisiin se ei riittänyt vieläkään. SoVo oli parempi maalein 6–2 (2–0), ja näin akaalaiset jatkavat Futsal-Liigassa ilman sarjapisteitä kahden pelikierroksen jälkeen.

Avausjakso oli joukkueille perinteiseen tyyliin tapahtumarikasta, vauhdikasta ja tasaista vääntöä. Leijona Futsal piti palloa enemmän hallussaan ja rakensi enemmän myös maalipaikkoja. Valitettavasti viimeistely ei paikoista onnistunut, ja futsalissa tehottomuus tarkoittaa käytännössä aina sitä, että jossain kohtaa omissa kolisee.

Vierasjoukkue puolusti hyvin SoVon pallonhallinnan pois, mutta myrkkyä olivat sen sijaan avauskierroksen KaDy-pelin tapaan vastustajan vastahyökkäykset. Kotijoukkue viimeisteli niistä kahdesti todella taitavasti, ja tauolle lähdettiin 2–0-kotijohdossa.

Toisen jakson alussa SoVo jatkoi shokkihoitoa tekemällä nopeasti kaksi lisämaalia terävillä vastahyökkäyksillään. Tästä Leijona Futsal ei enää toipunut taisteluun mukaan. JukkaPekka Jyrämön ja Jussi Nystömin kavennukset jäivät kosmeettisiksi, kun SoVokin osui vielä kahdesti. Näin loppulukemiksi jäi 6–2 (2–0).

Leijoa Futsal jatkaa avausvoiton metsästystä heti keskiviikkona, kun edessä on tämän viikon ensimmäinen vierailu Länsi-Tampereelle. Keskiviikon pelissä isäntänä toimii PP-70, sunnuntaina puolestaan Ilves. Peliesityksen täytyy parantua edelleen ja nopeasti, jos Tampereen turneelta halutaan pisteitä napata.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?