Vennerillä zumbataan kissojen hyväksi

Titta Torkkel (vasemmalla edessä), Senni Alatalo (lipas kädessä) ja Niina Ovaskainen (oikealla edessä) ovat valmiita zumbaamaan kissojen hyväksi. Kuvassa on mukana myös Titta Torkkelin zumba-ryhmä. Kuva: Jasmin Torkkel.

ToVoLi ja Kissojen Katastrofiyhdistys järjestävät Vennerillä 15.10. hyväntekeväisyys-zumban, jonka tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Kissojen Katastrofiyhdistykselle. Tilaisuus alkaa klo 16.30, jolloin zumban osanottajat rekisteröityvät mukaan tapahtumaan. Kello 17 alkaa varsinainen zumba, jonka ohjaavat tapahtuman puuhanaiset Niina Ovaskainen, Titta Torkkel ja Senni Alatalo. Zumban kesto on kaksi tuntia. Zumba on aerobista kuntoa kasvattava fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin.

Tapahtumaan liittyy myös kissanruoka- ja lipaskeräykset, joihin voi osallistua 15.10. asti Toijalassa Eläinlääkäriasema Evidensiassa, Eläintarvikeliike Canis Majorissa, Ortopetissä ja ToVoLin toimistolla Vennerillä. Lahjoitukset luovutetaan Kissojen Katastrofiyhdistykselle zumba-tapahtuman alussa. Lipaskeräykseen voi lahjoittaa rahaa Evidensiassa ja Canis Majorissa myös tapahtuman jälkeen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?