Rakennustarkastaja Salonen valittiin Akaan kiinteistöpäälliköksi

Henri Salonen aloitti Akaan vastaavana rakennustarkastajana vuonna 2015. Nyt hänet valittiin Akaan kiinteistöpäälliköksi.

Akaan kaupungin vastaava rakennustarkastaja, diplomi-insinööri Henri Salonen on valittu Akaan kaupungin kiinteistöpäälliköksi. Virka pantiin uudestaan hakuun, kun siihen aiemmin valittu Mika Metsäalho ei ottanut virkaa vastaan.

Uusintakierroksella virkaa hakivat Salosen lisäksi talonrakennusinsinööri (YAMK) Hannu Boman Kangasalta ja talotekniikan perustutkinnon suorittanut työnjohtaja Joona Kainulainen Hämeenlinnasta. Kainulaiselta puuttui muodollinen kelpoisuus.

Valintatyöryhmä haastatteli Salosen Personell Oy:n toimitusjohtajan Ari Juvosen konsultoimana 6.9. Tämän jälkeen Salonen päätettiin lähettää soveltuvuusarviointiin.

Salosen valinnan perusteluina olivat kelpoisuusehdot, viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämät taidot ja monipuolinen työkokemus sekä haastattelussa ilmenneet henkilökohtaiset ominaisuudet ja soveltuvuusarvioinnin tulokset.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>